caseheader_navigatenorth

SMS-berichten naar de poolcirkel

Op 24 januari 2015 start voor de 3e keer Nokian Navigate North, een uniek autosport evenement waarbij een aantal sportieve teams op zoek gaan naar het Noorderlicht. 7 dagen, 7.000 km en elke dag een nieuwe locatie. De deelnemende teams ontvangen elke dag meerdere malen een SMS bericht met de coördinaten waar ze naartoe moeten navigeren.

 Aflevernotificaties

De organisatie van Nokian Navigate North verstuurd de SMS berichten via de SMS portal. In de portal kunnen ze ook direct controleren of een bericht is afgeleverd. Een belangrijke voorwaarde, want zonder nieuwe coo?rdinaten kunnen de deelnemers niet van start. SMS services zorgt ervoor dat alle berichten via de betrouwbare SMS gateway in het afgelegen gebied rond de Poolcirkel worden afgeleverd.

“Het volledig geautomatiseerd kunnen versturen van SMS berichten naar onze deelnemende teams is voor ons een echte kwaliteitsslag. Na de uitstekende ervaring van vorig jaar is onze Back Office unaniem geweest in haar advies: ook in 2015 gaan we gebruik maken van de SMS diensten van Informaxion! Niet alleen scheelt het veel tijd t.o.v. het handmatig invoeren en versturen, er is ook een perfecte controle op de aankomst van de berichten. Verder is het feit dat we zelfs berichten klaar kunnen zetten voor latere verzending een groot voordeel van het gebruik van dit systeem. Mede dankzij jullie prima dienstverlening zien we Nokian Navigate North 2015 met vertrouwen tegemoet!” – Ko Prins, Navigate North

Meer informatie?

Ben je op zoek naar een soortgelijke sms-oplossing als we aan Nokian Navigate North hebben geleverd of heb je een ander sms vraagstuk? Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers. We adviseren je graag!

Bekijk ook deze referenties